lördag 8 augusti 2009

Hur du kringgår polisens barnporrfilter

Polisens barnporrfilter är ett otyg som bara ger ett störande inslag. Det gäller inte alla operatörer, en stor del av sidorna som "blockeras" är helt fel sidor, och man behöver knappt googla särskilt länge för att lösa problemet med filtret.

Att många av sidorna som blockeras är fel beror på att polisen inte kan avgöra vad som är barnporr. T.ex spärrades en sida som låg hos googles topp 10 när man sökte på child models. D.v.s. den amerikanska sjuka sporten där föräldrar pryder barnen och ställer ut dem som om de vore hundar.
Childwebmodels hette nog sidan som var blockerad. Den är inte blockerad för mig längre då jag sitter på en VPN-tunnel. Konstigt att polisen och google gjort så helt olika bedömningar om vad som räknas som barnporr?

Iallafall, när du vill ta dig förbi filtret som lagts felaktigt på en sida kan du använda dig av en proxyserver. t.ex. Hidemyass som du även kan få krypterad. Du kan även lägga till att via din webbläsare gå via ip-nr som du får tag genom den här sidan.

Nä, ska polisen få bort barnporr från nätet ska de lösa problemet internationellt genom husrannsakningar och på så vis få tag i de som driver servrarna.

5 kommentarer:

Anonym sa...

En proxyserver är onödigt komplicerat och försämrar dessutom hastigheten man kan surfa med. Ett bättre sätt att att byta ut sin DNS-server till en annan, till exempel OpenDNS (http://www.opendns.com/). Det finns instruktioner på hemsidan precis hur man gör.

Anonym sa...

Välkommen till nätet. Bra att du har startat en blogg, ju fler pedofiler som bloggar desto bättre.

Viola sa...

sv: När jag skrev att jag blev illamående var det över att jag läst just det att vissa pedofilvänliga vill att deras störning skall ses som något helt normalt och att det borde accepteras av samhället. När man skriver så låter det inte i mina öron som att man är villig att förändras, utan mer som att det är alla andra det är fel på. Jag kan ha uppfattat fel, my bad i sådana fall. Sen är det inte så konstigt att jag reagerar extra starkt efter som jag har barn själv och varje förälder är ju oftast väldigt skyddande mot sina barn.


Om vi nu utgår från att pedofilen inte rör barn utan bara låter det stanna i tanken, så är ju självklart inget brott begått. Men precis som en alkoholist måste avhålla sig från sprit, en överviktig från socker osv så måste också pedofilen hålla sig borta från det som lockar denne, dvs barn. Men eftersom man inte kan förlita sig till att varje pedofil har en hög moral och såpass stark viljestyrka att denna låter bli barn tycker jag att man måste ha väldigt förebyggande regler såsom att förbjuda att de arbeter i barnomsorgen osv.

/hoppas du blev någorlunda nöjd med den förklaringen.

Hanna sa...

hur jävla sjuk i huvudet är man inte om man TIPSAR folk hur man "går kringgår barnporrfilter"???

störda jävel!! sök hjälp!!

Mitt liv i mörka Småland sa...

Hej störda jävel!! sök hjälp!!

Det är bara du här som tror filtret fungerar och vill blunda för problemet när övergrepp begås. Att du tycker det är okej att barn far illa så länge du inte ser det är upp till dig. Själv anser jag att mänskliga rättigheter ska gälla där polisen agerar, och inte blundar och sätter upp ett verkningslöst filter.

Och som avslutningsvis vill jag inte att du söker hjälp. Det kostar bara samhället och vi som bryr oss om barn mer. Jag måste bara fråga en grej. Tar du den i tvåan?

 
visit counter for blogspot