måndag 17 augusti 2009

Hyllning till en polismördare

Fotboll och religion måste vara de dummaste saker Gud hittat på. Hammarbys huliganer hyllar polismördaren Jackie Arklöv och ser honom som sin idol.
Jag måste kontra. Jag tror jag ska göra en banderoll av namn som Anders Eklund och Ulf Olsson.

På tal om Eklund, kände ni till att Vesslan ritat barnpornografi med Eklund som huvudperson? Bilden visade Anders Eklund i färd med att våldta halvnakna Engla samtidigt som en polis riktade sin pistol mot Eklund. Bilden låg kvar i någon dag, men tydligen blev protesterna för stora för denne vessla. Annars verkar vår allas vessla vara ett fan av Eklund. Vesslan kanske är som jag? Jag misstänker det.

7 kommentarer:

Lisbeth sa...

Jaha ja, så du är också ett fan av Anders Eklund....eller? Så jävla osmakligt att ens göra en teckning av något sådant. Men orden empati och förståelse, finns väl inte i era vokabulär. Har inte hennes föräldrar lidit nog, pga det där äcklet? Ska de påminnas om det via några sjuka teckningar? Som en annan bloggare skrev...ni lever i er egen sjuka fantasivärld och den är riktigt riktigt sjuk. Stick fram huvud fegis, så ska du få svar på tal öga mot öga. Men det är nog det jag föraktar mest hos såna varelser som er...eran otroliga ynklighet och feghet. Vore det så att ni verkligen trodde själva att ni är helt normala och att det är er rättighet att vara sådana, skulle ni också våga stå för det. Att du kryper fram då och då från den där stenen och "kaxigt" ger dina kommentarer, haha....mycket imponerande.

Mitt liv i mörka Småland sa...

Hej Lisbeth. Varför skriver du inte av dig hos tecknaren, vår allas lilla Vessla som fantiserade ihop bilden av våldtäkten på Engla?

"Stick fram huvud"
Du äger problemet. Upp till dig att knäcka TOR om du så gärna vill veta vem jag är.

Mitt liv i mörka Småland sa...

Såg nu att du fått svar på tal av tecknaren och några läsare. Gott mos att se. Speciellt Henriks kommentar. Akta så du inte får en satirbild ritad åt dig i den bloggen. Killens bilder är rätt nasty när han lägger manken till och han är mycket populär på metrobloggen.

Du och jag mot världen Lisbeth, du och jag. Ska vi bilda en bordell ihop nu när vi har så mycket gemensamt?

Lisbeth sa...

Ja skulle det kännas bra för någon att göra en teckning, så go for it. Jag sätter mig över såna barnsligheter.Det är väl såna saker som skiljer människor åt. De som törs stå för vad de gör och säger och sen de som inte gör det. Jag behöver iallafall inte gömma mig bakom något TOR. Känns det bra =)

Mitt liv i mörka Småland sa...

"Jag sätter mig över såna barnsligheter"
Tydligen inte enligt din kommentar inne hos Vesslan. Alla vi väntar på ett svar där nu.

"De som törs stå för vad de gör och säger"
Lönt att blogga öppet om kontentan blir misshandel eller mord. Här behöver jag inte spara på detaljerna ens. Någon dag ska du få höra om flotten vid campingen eller varför inte vattentornet som de fotbollsspelande småflickorna brukar springa omkring vid om sommaren. Jag älskar att hjälpa de små liven vid flotten när de ska komma upp. Ordentligt med närkontakt. Det bästa av allt är att Du inte kan göra ett smack för att hindra mig från att hjälpa till.

Anonym sa...

Kan ju vara kul att när du får en hammare i bakhuvudet så vet du att den är signerad Eksjö. Lyssna noga efter smygande fotsteg när du är ute snart och hopppas att det inte tar slut för snabbt. Vi ses.

Mitt liv i mörka Småland sa...

Hej Anonym. Dröm vidare. Visst är det kul att känna vanmakt?

Istället för att ödsla tid på att hota någon du inte kommer finna kanske du borde göra upp med killen som våldtog flickan i klassrummet. Han är snart på fri fot igen.

http://frianyheter.wordpress.com/2009/07/30/valdtakten-i-hammarkullsskolan/

Jag förmodar dock att du bara är en vanlig pedofilrunkare utan stake.

 
visit counter for blogspot