torsdag 15 oktober 2009

Kärlek är fel, mord är rätt. Typ.

Postat av: Djävulen.

sv: ja, helg är alltid skönt ;-) gällande pedofilen så borde dom skjutas!
2009-10-09 @ 13:00:55
URL: http://joakimforsberg.blogg.se/argabloggaren

Postat av: Karpstryparn

Ja, det är fanimej inte klokt! Skär kuken av fanskapet!!!

Svar: Nej, precis, de ska ha igen med samma mynt. Ha en skön fredag du också. Kram
2009-10-09 @ 20:51:17
URL: http://www.metrobloggen.se/Karpstryparn

Postat av: kadri

PEDOFILER... Jag önskar att dödsstraff skulle finnas för de
2009-10-09 @ 21:19:38
URL: http://livetivillavillekulla.blogg.se/

Postat av: annelie

Har kikat på din blogg.Angående pedofilen så håller jag med.Dom ska inte leva!!!
2009-10-11 @ 11:58:44
URL: http://www.metrobloggen.se/anneliegotland

Och så knorren på hela historien:
http://attisblogg.blogg.se/2009/october/vad-haller-blogspotcom-pa-med.html

"Måste bara få berätta att härom dagen fick jag besök på min blogg av den där förbannade pedofilen. Hans blogg ligger nu på Blogspot.com. Kan för mitt liv inte begripa att de tillåter honom fortsätta. Kanske skulle vara en idé att dra igång ett uppror mot Blogspot. Vad säger ni om det? Ju fler vi är dessto bättre."

Alternativet är att jag kapar andras bloggar och skriver därifrån, och det kanske inte är så snällt? Det räknas dessutom som dataintrång och är olagligt i Sverige.

4 kommentarer:

Karpstryparn sa...

Svar: Vad jag vet så är polisen ute efter dig i alla fall, visst, det finns säkert fler än dig som de är ute efter, men du är en av dem vad jag vet. Jobbar du inte på något dagis? Nehej, varför är det då dig som både polisen och Google är ute efter då? Kan du svara mig på det? Och vad är cloathing? Jag har inte begått någon olaglig handling, men det har du garanterat gjort. Angående min mailadress så lämnar jag inte ut den till folk som jag inte känner. Tack för din kommentar, men jag publicerar inte kommentarer från såna som dig.

Mvh

Karpstryparn

Karpstryparn sa...

Tillägg till den förra kommentaren: Jag får väl tro på dig då när du säger att du inte jobbar på något dagis, därför har jag nu tagit bort denna uppgift i mina bloggar, har även tagit bort det där med dina detljerade beskrivningar och det med att google letar efter din blogg, även en pedofil kan tala sanning någon gång. Men vad jag vet så är polisen ute efter dig, så förr eller senare åker du dit. Och angående cloading (eller vad det heter) så är det inte olagligt att skriva om sånt som är sant, t ex olika sorters nyheter, det är det inte på någon blogg som finns i Sverige i alla fall.
Eller tror du verkligen det?
Du får gärna svara på den här kommentaren om du vill, även om din inte blir publicerad den här gången heller.

Karpstryparn sa...

Vet förresten vad cloaking är nu, fick reda på det ikväll, gör man sånt så hackar man sig in på andras datorer och skriver ifrån dem, man använder sig av andras ip-nummer osv. Men jag håller inte på med sånt, du måste ha pratat om dig själv.
Ärligt talat, hur dum är du egentligen? Tror du på fullaste allvar att någon vettig människa vill lämna ut sin mailadress till dig?
Vet du vad? Jag tror inte att du ens är en riktig pedofil, du har bara skapat din blogg för att kunna reta upp folk, en riktig pedofil skulle inte fjanta sig som du gör, även en pedofil har värdighet.
Nej, du verkar vara en sån där wannabewannabepedofil, du skulle nog vilja vara en men jag tror inte att du är en, har funderat lite ikväll.

Om du vill så får du gärna svara mig på detta, jag är idel öga.

Lämna en kommentar till min blogg, vetja.

Mitt liv i mörka Småland sa...

Hej stryparen!
Att du inte ens bemödar dig att använda google är sorgligt. Hur svårt är det att skriva in cloaking överhuvudtaget?

 
visit counter for blogspot